Aircondition

Optimalt miljø for dig og dine ansatte

Vidste du, at vi arbejder mere effektivt og bliver mindre syge, når indeklimaet er godt?

Både temperatur og luftkvalitet er helt afgørende for den indsats, du og dine ansatte er i stand til at lægge for dagen – det kan både vi og en lang række undersøgelser skrive under på.

Minder jeres arbejdsplads mere om en ovn om sommeren? Frygter I at støde på isbjørne og pingviner om vinteren? Og bliver luften tæt og tung, fordi I er mange mennesker under samme tag?

Så er det værd at overveje et airconditionanlæg, der sikrer optimale forhold. Uanset årstiden. 

3 grunde til at overveje aircondition til erhverv:

1.   Arbejdet afgør temperaturen

Alt efter om det er aircondition til butik, aircondition til produktionslokale eller aircondition til kontor, er der forskel på, hvilken temperatur, der er mest optimal.

Er det fx stillesiddende arbejde på kontor, er den mest optimale temperatur omkring 21-22 grader – når temperaturen ligger deromkring, bliver dine medarbejdere ikke bare mere tilfredse – de bliver også mere effektive.

2.   Varme gør os trætte (og lidt småsure)

Du kender det sikkert selv – hvis du har det for varmt, bliver du både mere træt og mere kort for hovedet. Og det er hverken optimalt på et kontor eller i en butik, hvor medarbejdernes hjælpsomhed er alfa og omega.

Varme i et arbejdsmiljø er ikke ligefrem optimalt – og hvis jeres kontor eller butikslokaler har det med at overophede, når solen bager, kan det have en afgørende betydning for bundlinjen.

3.   Jo friskere luft, jo mere effektive er vi

Den er god nok – luftkvaliteten har en direkte påvirkning på vores præstationsevne. Så hvis luften hurtigt bliver tæt og tung på kontoret, er det på tide at tænke i andre baner – fx aircondition-baner, der sørger for bedre ventilation og stabile temperaturer året rundt.

Skab de bedste forhold på arbejdspladsen med A/C anlæg – og mærk forskellen på bundlinjen

Skal effektiviteten skrues i vejret? Så er det værd at undersøge jeres muligheder, når det kommer til aircondition. På den måde kan I holde temperaturen jævn, og med vores løsninger kan I nemt selv justere styrke, temperatur og så videre.

Vi hjælper med at vælge, montere og servicere klimaanlæg på tværs af brancher – lige fra kontor og butik til produktion og lager.

Skriv til os eller ring os op – så tager vi en uforpligtende snak om jeres muligheder.