Køle- og fryserum

Skræddersyede totalløsninger

Leder I efter en ny løsning inden for køle- og/eller fryserum? Hos Kølemadsen leverer vi køle- og fryserum i alle størrelser, til alle formål og til alle brancher.

Uanset om du har brug for en totalløsning eller enkelte dele, kan du overlade både levering og installation til os.

Totalløsninger – vi leverer, monterer og servicerer

Vi går meget op i, at du får den løsning, der matcher dig bedst. Det betyder, at vi sætter tid af til en grundig afklaring, før vi går videre med noget som helst. Her afklarer vi sammen jeres behov og afstemmer forventninger, så du i sidste ende får den bedste løsning. For når det er gjort rigtigt, får I ikke bare noget, der fungerer – ofte er der også penge at spare. 

Med mere end 50 års erfaring i branchen kan du være sikker på, at vi har styr på det – og det betyder, at du kan lægge bekymringerne på hylden og glæde dig til, at din løsning står klar til brug.

Vi leverer totalløsninger af:

Skræddersyede løsninger, der er bygget op efter dine ønsker

Når det kommer til køle– og fryseløsninger, laver vi det, der hedder “turnkey”-løsninger. Det er køle- og fryserum, der er opbygget af højisolerede moduler – og det betyder, at vi kan skræddersy en løsning, der er bygget op en-til-en efter dine ønsker og behov.

Resultatet bliver et køle- eller fryserum, der er bygget præcis til det, det skal bruges til – og som du allerede ved, så er det helt afgørende, når det kommer til fødevarer.
Derudover laver vi også andre løsninger såsom:

Vi er certificeret i alt, der er brug for, når det kommer til opbygning og installation af køle- og fryserum. Derfor tør vi godt at garantere, at du får en løsning, der fungerer for dig – og som sikrer korrekt opbevaring af fødevarer.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine muligheder?

Har du brug for rådgivning og/eller en totalløsningen inden for køl eller frys? Vi har altid tid til at tage en uforpligtende snak med dig. Alt, du skal gøre, er at smide en besked vores vej eller slå på tråden – så tager vi den derfra.

Du kan ringe til os på 98 94 19 16 eller skrive en e-mail til info@kolemadsen.dk.