Service og eftersyn

Vi klarer det lovpligtige eftersyn af køle-, fryse- og klimaanlæg

Har du 100% styr på dine årlige, lovpligtige eftersyn? Har du køleanlæg eller varmepumper på mere end 1 kg kølemiddel, er det lovpligtigt at få udført et serviceeftersyn mindst én gang om året. Og det kræver autoriserede fagfolk, der ved, hvad de laver.

Hos Kølemadsen er vi ikke bare kvalificerede til at udføre dit årlige eftersyn – vi er også certificerede til det. Vi er blandt andet ISO9001 certificerede, og det betyder, at vi kan udføre service på alt inden for køl- og frys.

Har I brug for en serviceaftale? Derfor er det værd at overveje

Når det kommer til det årlige eftersyn, er der ikke så meget at rafle om: Lige så snart, dit køleanlæg har en fyldning på mere end 2,5 kg, siger loven sort på hvidt, at det mindst én gang om året skal eftersynets af en autoriseret, ISO9001 certificeret køletekniker.

Men har du overvejet, om det måske også er nødvendigt at få udført løbende service på dine køle- og/eller fryseanlæg?

Hos Kølemadsen tilbyder vi flere forskellige muligheder for serviceaftaler – men humlen af det hele er, at du får det årlige lovpligtige eftersyn + løbende service af dine anlæg i én samlet pakke.

3 grunde til, at en serviceaftale er pengene værd:

  1. Du har ro i maven – for du ved, at alt fungerer upåklageligt. Når vi udfører løbende service på dine løsninger, slipper du for at bekymre dig for, om der opstår problemer (som altid kommer på de værste tidspunkter). Det betyder, at du slipper for uventede forsinkelser i produktionen, på skibet og så videre. For du ved, alt virker som det skal.
  2. Du undgår akutte problemer – og dermed dyre aften og weekend-udkald. Med løbende service kan du undgå uventede problemer med dine anlæg. Og det betyder, at du slipper for at betale i dyre domme for at kalde en tekniker ud på sene aftener, i weekender og på helligdage.
  3. Løbende service er den direkte vej til en bedre bundlinje. Med løbende service får anlægget længere levetid, du får øget driftssikkerhed og bedre driftsøkonomi, fordi du holder dit energiforbrug nede. Det betyder i sidste ende flere grønne tal på bundlinjen.

Hos Kølemadsen får du den serviceaftale, der passer til dig. Vi finder sammen ud af intervaller og omfang, så du får den løsning, der giver bedst mening for dig.

Service eller eftersyn? Få en aftale i kalenderen

Udover det lovpligtige årseftersyn, tilbyder vi også løbende service og rengøring der, hvor du ikke selv kan komme til. Mistænker du, at noget ikke fungerer helt, som det skal? Eller vil du bare gerne være 100% sikker på, at alt er, som det skal være?

Giv os et kald – så aftaler vi tid og sted, så du kan få ro i maven, fordi du er sikker på, alt kører, som det skal.