Serverkøl

Køleanlæg til serverrum

Løber det dig koldt ned ad ryggen, når du tænker på nedbrud i serverrummet? Det forstår vi godt. Det er nemlig ikke bare farligt for IT- og datasikkerheden – det er også farligt for pengepungen.

3 grunde til, at serverkøling er langt fra ligegyldigt:

  1. Bare ét nedbrud af få minutter kan komme til at koste dyrt – derfor er det essentielt at have serverkøling, du kan stole på. Og det gælder næsten uanset størrelsen af serversystemet
  2. Der er ikke en one-size-fits-all løsning, når det kommer til serverkøl. Varmeafgivelsen er det, der afgør mængden af køling. Derfor laver vi en konkret vurdering af netop dit behov, så du får den sikreste løsning.
  3. En forkert løsning slider på dit IT-udstyr – selv hvis du kan undgå overophedning og nedbrud, risikerer du, at dit IT-udstyr tager skade, hvis temperaturen ikke er optimal – og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis du er tvunget til at skifte udstyr før tid.

Undgå overophedning og uheldige nedbrud

Når du har en større mængde elektronik samlet ét sted, bliver der produceret så meget varme, at det kræver stabil og pålidelig nedkøling. Hver enkelte processor afgiver helt naturligt varme, og har du flere samlet et sted, som fx i et serverrum eller datacenter, risikerer du, at anlægget overopheder.

Overophedning er ikke noget at spøge med – det kan nemlig resultere i fatale nedbrud, der går udover både drift- og datasikkerhed.

Derfor er det essentielt for sikkerheden over hele linjen, at temperaturen i rummet holdes stabil – og det kan man blandt andet gøre ved at montere et klimaanlæg, der absorberer varme fra enhederne.

Få en konkret vurdering – og et uforpligtende tilbud

Hos Kølemadsen kører vi ikke med standardløsninger, når det kommer til serverkøl. Der er nemlig stor forskel på, hvad der er brug for. Det er den konkrete varmeafgivelse, der afgør, hvilken løsning I har brug for.

Jo tidligere i processen, du hiver fat i os, jo bedre. På den måde kan du tage serverkøling med i dine overvejelser, og det kan i sidste ende spare dig for mange penge.

Du kan altid ringe til os på 98 94 19 16 – uanset om du er på jagt efter et konkret tilbud eller en uforpligtende snak om dine muligheder.