Energioptimering

Den nemme vej til besparelser i virksomheden

Er der køle- eller fryseanlæg i din virksomhed? Så ved du allerede, at de kan være en tung post i budgettet, da de står for en stor del af virksomhedens elforbrug – men sådan behøver det faktisk ikke at være.

Hos Kølemadsen er vi eksperter i skræddersyede løsninger – også, når det handler om at udnytte og effektivisere dit setup, så du kan spare penge.

Find ud af, hvor du kan spare penge

Hvert setup er forskelligt. Derfor skal vi vide mere om din løsning, før vi kan foreslå konkrete optimeringer og forbedringer. Alt, du skal gøre, er at gribe knoglen – vi har altid tid til en snak om dine muligheder.

Selvom der kan være stor forskel på løsninger, er der alligevel et par ting, der typisk går igen – og så er det selvfølgelig også rart for dig at vide, hvad vi helt præcist kigger efter.

Når vi hjælper dig med energioptimering, kigger vi typisk efter:

  • Fordamper- og kondensatortemperatur
  • Om I udnytter overskudsvarme og -energi optimalt
  • Optimering af regulering (kompressorregulering, kondensatorregulering og fordamperregulering)
  • Om udskiftning af komponenter eller anlæg kan optimere driften
  • Om der er andet, der kan skrues på for at optimere effektiviteten, så I får mere for jeres kroner og ører

Ovenstående er bare noget af det, vi kigger efter, når vi gennemgår jeres køle– og fryseanlæg for mulige energibesparelser. Når det kommer til energioptimering, er vores udgangspunkt nemlig altid en meget grundig gennemgang.

Og ja – vi er enormt grundige. Det er både vores og din garanti for, at de tiltag, vi foreslår, faktisk batter på bundlinjen i sidste ende. Vi foreslår aldrig noget, som ikke kan betale sig for dig – det synes vi ikke er fair.

Undgå unødige udgifter og miljøbelastning – sæt gang i optimeringen i dag

Er du nysgerrig på, om der er penge at spare i den daglige drift? Du er altid velkommen til at kontakte os til en ærlig og uforpligtende snak om dine muligheder for energioptimerende tiltag.

Vælger du at gå videre med nogle af vores forslag, har du faktisk også mulighed for at søge om energitilskud. Det betyder, at du kan spare penge i den daglige drift og samtidig få et tilskud til din investering her og nu – det kalder vi win-win.

Du kan ringe til os på 98 94 19 16 eller sende en e-mail til info@kolemadsen.dk – så vender vi hurtigt tilbage til dig.