Ismaskiner

fra skælis til isterningemaskiner

Er du på udkig efter en ismaskine, der driftssikker, pålidelig og i en kvalitet, du kan stole på?

Når det kommer til ismaskiner, er det alfa og omega, at du stiller krav – ellers ender du hurtigt med fletningerne i postkassen.

Hvis du fx skal opbevare fisk og andre fødevarer, er kølingen eller nedfrysningen helt afgørende – i hvert fald, hvis du gerne vil kunne sælge dine varer efterfølgende (med god samvittighed, dit på det rene og til en god pris).

Løsninger, der sikrer de rigtige temperaturer

Både restauranter og privatpersoner stiller i dag store krav til kvaliteten af fødevarer. Derfor er det helt afgørende, at du har opbevaret fx fisk korrekt, før du sælger dem videre.

Af den grund er det vigtigt med løsninger, du faktisk kan stole på. Hos Kølemadsen arbejder vi kun med kvalitetsprodukter og leverandører, vi kan stå inde for – det giver vi gerne vores ord på.

Vi leverer ismaskiner fra mærkerne Geneglace, Scotsman, Icematic og Lind, så vi kan dække en bred vifte af brancher og formål.

  • Til fiskeindustrien, fiskefartøjer og på slagterier bruges typisk skælis. Her anbefaler vi ofte produkter fra Geneglace, der kan producere fra ½ til 50 ton skælis per døgn (alt efter valg af maskine)
  • Til restaurationsbranchen anbefaler vi ofte Icematic, der alt efter maskinen kan producere 22 til 140 kg isterninger i døgnet.

Alle vores ismaskiner sikrer de rette temperaturer – og du kan selv justere dem, så de matcher de fødevarer, der skal køles eller fryses. Alt det gennemgår vi sammen, og vi rådgiver dig selvfølgelig til netop dén ismaskine, der matcher dit behov.

7 spørgsmål, du skal stille dig selv, før du svinger dankortet

Når det kommer til ismaskiner, kan du godt tillade dig at være kræsen. Det er nemlig enormt vigtigt, at din ismaskine er i en god kvalitet – og at du vælger den ismaskine, der matcher det, den skal bruges til.

7 ting der skal overvejes, når du investerer i ny ismaskine:

  1. Er den driftssikker? Og skal den fx være med eller uden pakdåse?
  2. Hvilken kvalitet skal køleanlægget til ismaskinen have?
  3. Hvordan er iskvaliteten, isens temperatur og tykkelse?
  4. Hvad er drifts- og serviceomkostningerne?
  5. Er den nem at betjene – også, når der er travlt?
  6. Har du brug for saltdosering?
  7. Er den nem at rengøre, så hygiejnen holder – skal der fx blødgøringsanlæg på vandsiden?

Du behøver heldigvis ikke at være ekspert i ismaskiner – det er vi nemlig. Vi står klar til at rådgive dig hele vejen, og i tæt samarbejde med vores dygtige leverandører sørger vi for, at du for den helt rette løsning – uanset om det er skælis, isterninger eller andet. 

Driftssikre isterningemaskiner, du kan stole på – fra skælis til isterninger

Har du brug for en driftssikker ismaskine, der sikrer, at kvaliteten af fødevarerne holdes i top?

Du er altid velkommen til at kontakte os – så sætter vi vores 50+ års erfaring i spil og hjælper dig igennem hele processen.