Industrianlæg

Industrikøling, du kan stole på

Har du brug for en kompetent samarbejdspartner, der både kan rådgive, montere og servicere industrianlæg, der sikrer flow i jeres arbejdsgange? Så er du landet det helt rigtige sted.

Vi hjælper hver dag en lang række kunder på tværs af brancher med at montere og servicere forskellige løsninger inden for industrianlæg, der gør det nemmere og smartere at drive en effektiv produktion.

  • Ram jeres deadlines uden problemer – den rette løsning inden for industrikøling sikrer, at alt kører, som det skal. I kan nemt kontrollere temperaturen, så hverken produktionsudstyr, mandskab eller varelageret giver op under vejs.
  • Spar penge på energiforbruget – det rette industrianlæg kan være med til at spare jer for unødige udgifter. Vi hjælper jer med at finde den løsning, der matcher jeres behov bedst, og det betyder, at der som regel er penge at spare.
  • Miljøvenlige muligheder – Vi er ISO9001 certificerede, og det betyder, at vi kan sammensætte en mere energi- og miljøvenlig løsning til jer inden for industrikøling, fordi vi kan bruge effektive og miljøvenlige kølemidler i jeres løsning.

Certificerede specialister i industrianlæg og industrikøl

Hos Kølemadsen er vi ISO9001 certificerede. Det betyder, at vi både må og kan arbejde med alt inden for køling – og det er din fordel, når du har brug for større løsninger som fx køleanlæg til kraftig industrikøl.

Hos os kan du få hjælp til alt inden for industrikøl:

  • Frikøling
  • Vandkølingsanlæg
  • CO2 køleanlæg
  • Køletårne

Fælles for alle vores løsninger – på tværs af brancher – er, at du får et kraftigt køleanlæg, der gør det nemt og effektivt at kontrollere og overvåge temperaturer og processer.

Vi er med hele vejen – fra idé til montering og service

Når du starter et samarbejde med os, starter vi altid med en grundig gennemgang og snak, hvor vi sammen afklarer jeres behov – og ud fra det begynder vi at sammensætte den løsning, der matcher jeres behov.

Vi er med dig hele vejen – og det betyder, at du ikke skal bruge krudt på at bekymre dig om, hvorvidt det nu er den rigtige løsning, og om alt skrider frem, som det skal. I stedet kan du tage det helt roligt og bruge tiden på det, du er god til – det gør vi nemlig.

Er det tid til service på jeres køleanlæg, nybyg eller opgradering af jeres nuværende løsning? Vi har altid tid til en uforpligtende snak – skriv til os eller ring direkte på 98 94 19 16.