Om os

50 år med cool business

Virksomheden blev grundlagt af N. L. Madsen i 1969, hvor den private garage blev lavet til køleværksted. Efter en del år, med reparationer af køle- & fryseanlæg samt ismaskiner på skibe og virksomheder i Hirtshals, blev det nødvendigt med et større værksted, og derfor flyttede N.L. Madsen ind i Havnegade i Hirtshals. I 1986 flyttede virksomheden ind i de nuværende lokaler på Læssevej 18 i Hirtshals, da behovet for plads igen var steget.

I 1989 gik N. L. Madsen på pension efter 20 travle år som selvstændig. Virksomheden blev i den forbindelse overtaget af sønnen Ivan Lund Madsen. Firmaets oprindelige navn, Hirtshals Fryse- og Køleteknik, blev ændret til det tilnavn, som venner, kunder og medarbejdere for længst havde givet virksomhedens grundlægger: Kølemadsen.

I dag har virksomheden 18 dygtige medarbejdere, og tredje generation af Madsen-familien, Jens Lund Madsen, er indtrådt som ejer.

Mål og udvikling i fremtiden

Kølemadsen har tilpasset sig myndighedernes krav til køle- & fryseanlæg løbende, hvilket har betydet en stor udvikling i firmaet på bl. a. vores fagviden. Hvor Kølemadsen før arbejdede udelukkende med ”freon” og NH3, så leverer vi nu også løsninger med de miljøvenlige Co2 og Propan kølemidler, som man må regne med bliver fremtidens kølemidler. Vi kan med dygtige teknikere og ledere løse ethvert køleproblem til vands, lands eller i luften.

Vi VIL være kundens foretrukne køleleverandør, og vil hele tiden bestræbe os på, med rådgivning og problemløsning, at give vores kunder ”value for money”.

Værdier vi vægter højt hos Kølemadsen er:

  • Troværdighed & venlighed, vi overholder vores aftaler, og taler pænt om og til andre.
  • Alsidighed & flexibilitet, der er ikke nogen opgave, der er for speciel, stor eller lille, og vi arbejder løsningsorienteret for at opnå det bedste resultat for alle parter.
  • Kompetencer & udvikling, vi rådgiver kunderne om gældende lovgivning, og sørger samtidigt for at holde os ajour med de nyeste og bedste energiløsninger.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

Systemer

Kølemadsen A/S servicerer og levere køle & fryse-anlæg

  • Køle og fryse rum
  • AC-anlæg
  • Varmepumper
  • Jordvarme
  • Industrianlæg