Marine-køling

Alt inden for køl til marine

Hos Kølemadsen hjælper vi dig med alt inden køl til marine – lige fra LPG køling til ismaskiner til fiskefartøjet. Vi står klar til at rykke ud og hjælpe med alt fra installation til service og reparation – uanset størrelsen på fartøjet og omfanget af opgaven.

Vi er ISO9001 certificerede, KMO-godkendte og medlem af Autoriserede køle- og varmepumpefirmaernes Brancheforening – og det er din garanti for, at du altid får et stykke veludført arbejde hos os.

Køleløsninger til havs – marine køl og frost

Når det kommer til marinekøling, kan man roligt sige, at vi har stor erfaring – det er ikke for sjov, vi holder til på havnen i Hirtshals. For dig betyder det, at du med os får en pålidelig samarbejdspartner, der ikke bare har styr på sit håndværk – vi har også forståelse for din branche.

Derfor ved vi, at det nogle gange skal gå stærkt. Vi gør vores bedste for at være fleksible for vores kunder, og vi tilpasser vores service, så den passer til dig. Det betyder blandt andet, at vi rykker ud, når der brug for det – også selvom, det måske er med kort varsel.

Vi tilbyder blandt andet:

  • LPG Køling – køleanlæg på gastankere, der sørger for at køle på gassen, så trykket ikke stiger (og gassen begynder at lække ud af sikkerhedsventilener)
  • Affugtere, der køler på luft/nitrogen, så fugten fjernes, før det kommer ned i tankene
  • RSW-anlæg til skibe, hvor vi både hjælper med nybyg, service og reparation
  • Ismaskiner, der sikrer den rette temperatur – altid
  • Totalløsninger inden for køle- og fryserum

Med andre ord: Vi kan hjælpe med alt inden for marinekøl og -frys, så du kan få én fast samarbejdspartner, der både kan og vil hjælpe med alt, der er brug for, så I kan komme på ret køl på rekordtid. 

Vi tropper op, når du har brug for det – kontakt os i dag

Trænger jeres nuværende løsning til en opdatering, har I brug for at opgradere eller måske helt nye løsninger? Uanset behov og omfang af opgave, melder vi os til tjeneste. Med speciale i marinekøling og mere end 50 års erfaring, er vi rustede til at håndtere alt, du smider i hovedet af os.

Ring til os på 98 94 19 16 eller send en e-mail til info@kolemadsen.dk og lad os tage en snak om jeres ønsker og behov.